La Isagoge de Cervera dona el tret de sortida a la seva 47a edició amb un gran èxit de participació

La setmana cultural Isagoge es dedica enguany a les figures de Francesc Vicent García, popularment conegut com a Rector de Vallfogona, i de Josep Vallverdú
DSC01379
photo_camera Inauguració de l'exposició “Façanes, peixeres i un conte”, de l'artista Iakaré. © Asmaa R. Bellahbib
DSC01355
L'exposició “Façanes, peixeres i un conte”, de l'artista Iakaré. © Asmaa R. Bellahbib

Cervera va iniciar la 47a edició de la Isagoge el passat divendres 15 de setembre, amb la inauguració de l'exposició “Façanes, peixeres i un conte”, una mostra de figures de paper de l'artista Iakaré, organitzada pels Geganters de Cervera, que va comptar amb una trentena d'assistents. L'exposició es podrà visitar fins al dilluns 25 de setembre, en horari de 18.30 h a 20.30 h.

El mateix divendres, també es va fer un reconeixement de la Paeria de Cervera a una entitat local, que enguany ha estat el Club Escola de Futbol Cervera. L'entitat esportiva s'ha fet mereixedora de l'homenatge per “la seva funció social en la integració de tots els infants i pel foment dels valors que promou”, segons va afirmar el paer en cap, Jan Pomés, durant l'acte, que va tenir lloc a la Sala de Plens de la Paeria. Enguany s'ha organitzat en un acte propi, al marge del Pregó de Festa Major, amb l'objectiu de donar més rellevància als dos esdeveniments.

Aquest passat cap de setmana la capital de la Segarra ha dut a terme una intensa activitat cultural, amb activitats per tots als públics i edats, des de visites guiades, conferències, representacions teatrals, trobades, exposicions, fins a espectacles musicals, esport…

Cal recordar que la setmana cultural Isagoge es dedica enguany a les figures de Francesc Vicent García, popularment conegut com a Rector de Vallfogona, i de Josep Vallverdú. L'any 2023 es commemoren els 400 anys de la mort del Rector (Saragossa, 1579 – Vallfogona de Riucorb, 1623) i el centenari del naixement de l'escriptor Josep Vallverdú (Lleida, 1923).

La Isagoge ofereix, del 15 al 22 de setembre, més de 20 activitats organitzades per la Regidoria de Cultura i altres organismes i entitats culturals de la ciutat.