Iván Ferreiro, entre els primers confirmats del Magnífic Fest 2024

Juntament amb Jimena Amarillo, Siloé i Alidé Sans, el líder de Los Piratas ha estat un dels avançaments de la tercera edició del festival que tindrà lloc el 14 i 15 de juny al recinte de les Firetes de Lleida

Imatge promocional del darrer disc d'Iván Ferreiro ©IvanFerreiro
photo_camera Imatge promocional del darrer disc d'Iván Ferreiro ©IvanFerreiro

El recinte de les Firetes de Lleida tornarà a omplir-se dels millors noms de l’escena nacional el 14 i 15 de juny amb la 3a edició del Magnífic Fest, que comptarà amb el gallec Iván Ferreiro com un dels caps de cartell. Ferreiro va ser durant anys líder del grup Los Piratas, malgrat que ha acabat desenvolupant una basta carrera en solitari que ha consolidat amb el seu darrer disc Trinchera pop.

El cartell es presentarà el 21 de novembre en roda de premsa

b72bb703-387b-490b-99ef-05d3003ead48
Avançament del Magnífic Fest 2024 amb Jimena Amarillo

Per la seva banda, Jimena Amarillo ha passat de ser una eterna promesa a una autèntica vàlua del pop espanyol amb La pena no es còmoda, el seu segon disc que presentarà a la capital del Segrià. Els himnes de Siloé i el nou projecte de l’aranesa Alidé Sans completen aquest primer avançament del festival lleidatà.

Magnífic Fest és una proposta de Line Up, La Traca i Bonöbo Grup, que compta amb el patrocini de Magna – San Miguel i el suport de l’Ajuntament de Lleida i la Diputació de Lleida. Les entrades en format abonament ja estan a la venda a la web del festival.