Joan Miquel Oliver, cap de cartell dels Sons Tranquils d'Ivars d'Urgell

El cicle també comptarà amb Guillem Ramisa, Socunbohemio i Beth
Joan Miquel Oliver
photo_camera Joan Miquel Oliver

Ivars d'Urgell tornarà a abraçar els Sons Tranquils, el cicle musical que enguany arriba a la seva 5a edició els dissabtes de juliol. La plaça de l'Església serà l'escenari per on passaran Joan Miquel OliverGuillem Ramisa, Socunbohemio i Beth.

El dissabte 6 de juliol Joan Miquel Oliver aterrarà a Ivars presentant el seu darrer disc Electronic Devices. Conegut com a guitarrista i compositor d'Antònia Font, Oliver explora de nou les diferents possibilitats del pop amb el seu projecte en solitari.

Guillem Ramisa és poeta i cantautor i presentarà a Sons Tranquils algun dels temes del seu pròxim disc, que veurà la llum a la tardor, el 13 de juliol. Per la seva banda, el jove projecte Socunbohemio, liderat per Artur Viñas, portarà el seu darrer EP Cotxe casa gos tu i jo el 20 de juliol.

Clourà el festival Beth Rodergas, amb una llarga i heterogènia trajectòria que el 27 de juliol compartirà amb el públic ivarsenc

Les entrades estaran a la venda per 8 euros cada concert els dies 11 i 13 de juny de set a dos quarts de nou del vespre al vestíbul de La Sala. A partir del 14 de juny es podran comprar a l'Ajuntament d'Ivars d'Urgell de deu a una del matí.

Els dies de concert es podrà comprar l'entrada mitja hora abans de l'inici. L'aforament està limitat a 250 persones