LleidArt Ensemble protagonitzarà el concert escolar del Festival de Pasqua de Cervera

Les aventures de la Bol i en Ling és una història sobre dos ocells que troben l'harmonia a través de la música

Imatge de l'espectacle musical de LleidArt Ensemble ©FestivalPasqua
photo_camera Imatge de l'espectacle musical de LleidArt Ensemble ©FestivalPasqua

Cervera enceta el Festival de Pasqua aquest dijous 21 de març amb el tradicional concert escolar, una experiència destinada tant al públic en general com als més joves. LleidArt Ensemble donarà el tret de sortida al festival amb Les aventures de la Bol i en Ling, al Gran Teatre de La Passió.

El conjunt estarà format per Neus Puig, flauta travessera; Roger Gutiérrez, bateria; Roger Azcona, contrabaix; Marta Castelló, piano; Ares Piqué i Gabriel Solans, a la dramatúrgia i direcció escènica; Olga Cuito, vestuari i; Matías Tolsa, imatge.

Les aventures de la Bol i en Ling és una història sobre dos ocells que, malgrat les seves diferències, troben l'harmonia a través de la música.

Centenars d'estudiants de diverses escoles de la Segarra i altres comarques ompliran el teatre

El festival no només ofereix música, sinó també una sèrie d'activitats paral·leles que enriqueixen l'experiència dels assistents. Una d'aquestes serà la projecció del documental Revolutionary Quartet. L'enigma Gerhard el 22 de març a l'Auditori Municipal, una immersió en la vida i obra del compositor Robert Gerhard.

El dissabte 23 de març l'atenció se centrarà en la relació entre Frederic Mompou i Robert Gerhard amb la conferència de Raül Garrigasait Mompou i Gerhard, els dos camins de la modernitat. Més tard, l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida oferirà el concert inaugural sota la direcció de Salvador Brotons.

Les entrades pel 14è Festival de Pasqua ja estan a la venda a la seva web amb diferents descomptes i promocions.