L'Orquestra Infantil Julià Carbonell enceta temporada amb una cinquantena de músics

Els assajos culminaran amb dos concerts a Les Avellanes i Solsona al mes de maig
Una de les anteriors formacions de l'Orquestra Infantil Julià Carbonell ©OITLL
photo_camera Una de les anteriors formacions de l'Orquestra Infantil Julià Carbonell ©OITLL

L'Orquestra Infantil Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OITL) inicia una nova temporada amb l'objectiu de formar a 52 nous intèrprets musicals procedents de diversos municipis lleidatans.

La primera trobada d'aquesta nova fornada d'intèrprets tindrà lloc a Castellserà aquest dissabte, 6 d'abril. Durant els pròxims mesos, el programa formatiu inclourà assajos i activitats a Ivars d'Urgell, Granyena de Segarra i el Monestir de les Avellanes, culminant amb un concert a Les Avellanes el 12 de maig i a Solsona el 19 de maig.

L'OITL està dirigida a estudiants de música amb un nivell entre 3r de Grau Elemental i 2n de Grau Professional, previament validat per les escoles de música i conservatoris. Des de l'orquestra, afirmen que es busquen perfils "motivats i amb ganes reals de tocar en una orquestra simfònica".

La formació inclou instruments clàssics d'una orquestra simfònica amb altres instruments acústics

El programa d'aquesta convocatòria, titulat La Terra, el cinema i la tradició, està dirigit pel director, pianista i compositor Jordi Castellà. Durant les sessions, també es duran a terme seccions parcials amb els professors de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell-