Maridatge de vins Tomàs Cusiné i còmics al Lletres i Vins 2024 a Mollerussa

L'il·lustrador Josep Salvia, l'actriu Roser Guasch i el grup musical The Polar Soft seran els encarregats d'amenitzar les activitats amb una copa dels vins Vilosell, Geol i Auzells
Presentació del cicle Lletres i Vins a Mollerussa ©JordiBonilla
photo_camera Presentació del cicle Lletres i Vins a Mollerussa ©JordiBonilla

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa acollirà aquest mes de febrer una nova edició del cicle Lletres i Vins, inclòs dins del projecte Biblioteques amb DO. Enguany els protagonistes de la programació són els còmics i els vins del celler Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre).

El 15 de febrer es donarà el tret de sortida amb un taller infantil a les sis de la tarda a càrrec de Josep Salvia, que ensenyarà als més petits a crear personatges de còmic. El mateix dia, l'il·lustrador de còmics oferirà la ponència Per què ens fan por els còmics?maridada amb una copa del vi negre Vilosell.

Tots els maridatges aniran a càrrec d'Armand Cusiné González, del celler Tomàs Cusiné

Les activitats continuaran el dia 22 amb la lectura dramatitzada La vida bohèmia: històries gràfiques narrades amb l'actriu Roser Guasch i el vi negre Geol. Tancarà el programa el concert de The Polar Soft el dijous 29 amb una copa del vi blanc Auzells.

La directora de la biblioteca, Diana Solé, va voler reivindicar la participació de l'equipament cultural dins de Biblioteques amb DO des dels seus inicis l'any 2013. Al mateix temps, Solé va posar de manifest que activitats com aquesta "converteixen la biblioteca en dinamitzadora cultural del territori".

Per la seva banda, la presidenta de la Fundació Castell del Remei, Mireia González Antó, va fer un clam contra el "talibanisme" del vi i a favor d'aquest producte com un element cultural. "No som un destil·lat, podem entrar en una biblioteca i gaudir del vi amb moderació", assegurava González.