El Minúscul de Mollerussa presentarà el seu cartell l’1 de juny a l’hora del vermut

La festa comptarà amb la participació de David RD amb un repertori de versions en acústic
Festa de presentació del festival Minúscul 2023 ©PepMarco
photo_camera Festa de presentació del festival Minúscul 2023 ©PepMarco

El Festival Minúscul escalfa motors per la seva tercera edició que tindrà lloc els dies 8, 15, 22 i 29 d'agost al pati de Cal Jaques de Mollerussa. Aquest serà l'escenari que acollirà la festa de presentació del cartell el pròxim dissabte 1 de juny a partir de les 12 del migdia.

Jordi Bonilla i Marc Solsona durant la presentació de la festa ©JosepAPérez
Jordi Bonilla i Marc Solsona durant la presentació de la festa ©JosepAPérez

L'any passat, el cartell es va presentar dins del cicle Cançons C@ntades a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. El promotor del festival, Jordi Bonilla, ha assegurat que el canvi d'espai i data s'ha fet per potenciar el públic jove i ha afirmat que "la bona relació amb la Biblioteca es manté i estem treballant en accions conjuntes".

Bonilla ha presentat l’activitat acompanyat de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, a qui ha agraït que l’Ajuntament mantigui i incrementi el seu compromís amb el festival.

La presentació del cartell comptarà amb la participació de diferents personalitats de la cultura mollerussenca que desvetllaran qui seran els artistes que actuaran a la tercera edició del cicle de concerts.

L'entrada a la festa de presentació serà gratuïta i hi haurà servei de barra

Per amenitzar l'acte de presentació, el cantant i líder del grup cerverí The Pink Goats, David RD, oferirà una actuació en format acústic. Establert a Mollerussa, interpretarà algunes versions de temes emblemàtics del rock estatal i internacional, així com temes propis.

El Festival Minúscul és una iniciativa de Produccions Minúscules que compta amb el suport de l'Ajuntament de Mollerussa i la col·laboració de Prefabricats Pujol, Capdevila Loft, Romà Infraestructures i Serveis i Garrofé.