Onze poetes lleidatans reciten la seva obra en la setena edició de l’Hort Poètic a Bellvís

Enguany entre els rapsodes l’Àngels Marzo que arribava de Màlaga, després de proclamar-se guanyadora del Premi Estatal de la crítica de Poesia pel seu llibre El Rastre nival.
Poetes i rapsodes de l'Hort Poètic 2023 a Bellvís ©JS
photo_camera Poetes i rapsodes de l'Hort Poètic 2023 a Bellvís ©JS

Jordi Pàmies, Maria Josep Escrivà, Àngels Marzo, Joan Francesc Dalmau, Xavier Macià, Jordi Pàmies o Jaume Suau, Jaume Pont, Josep Maria Sala-Valldaura entre altres van recitar els seus poemes en la setena edició de l’Hort Poètic, que es va celebrar el 30 d’abril a Bellvís.

Joan Francesc Dalmau planta poema i arbre en l'Hort Poètic 2023 ©JS 2
Joan Francesc Dalmau planta poema i arbre en l'Hort Poètic 2023 ©JS 2

Es tracta d’una iniciativa que va arrencar el poeta i historiador mollerussenc resident a Bellvís Jaume Suau fa set anys amb la voluntat de reunir a l’elit de la poesia lleidatana amb el seu públic, en un entorn natural i atractiu. Enguany entre els rapsodes l’Àngels Marzo que arribava de Màlaga, després de proclamar-se guanyadora del Premi Estatal de la crítica de Poesia pel seu llibre El Rastre nival.

Com en edicions anteriors els participants van poder plantar el seu poema i un arbre en la finca de l’hort. L’acte que organitzat per l’Ajuntament de Bellvís també va comptar amb la col·laboració del celler Castell del Remei, Rapi Plant i l’Horta d’en Lluís.