Paupaterres presenta el cicle Bmoll per unir artistes emergents i pobles petits

Les actuacions es realitzaran en piscines, cellers i espais culturals amb el suport de l'IEI i la DO Costers del Segre
Presentació del festival bMoll de Paupaterres a l'IEI ©JordiBonilla
photo_camera Presentació del festival bMoll de Paupaterres a l'IEI ©JordiBonilla

Paupaterres Produccions ha presentat aquesta setmana el festival itinerant Bmoll, un cicle de concerts arreu de les comarques de Ponent d'abril a octubre per combinar pobles petits sense programació cultural amb artistes emergents que busquen espais d'actuació.

"Hi ha un altre tipus d'esdeveniments més enllà dels macrofestivals", assegurava el membre de Paupaterres, Marc Calderó. En aquest sentit, l'aposta per músics lleidatans suposarà la meitat del cartell del cicle, que comptarà amb la col·laboració artística de Cases de la Música i Estrats - Sons de Ponent.

Els concerts es faran en piscines i cellers de la DO Costers del Segre

Des de Paupaterres cerquen l'objectiu de crear una xarxa d'ajuntaments involucrats en el projecte, els quals poden adherir-se a [email protected]. Durant la roda de premsa van explicar que la programació s'establirà en funció de les peticions que rebin i per ordre d'arribada.

El cicle Bmoll es va engegar l'estiu del 2023 en diferents municipis i aquest any es desplegarà en més poblacions. Les actuacions seran en format acústic i comptaran amb algunes xerrades de l'activista cultural David Lesan, membre d'Estrats i tècnic de JoveSegrià.