La psicòloga Carla Cupillar explica la relació entre els individus i la por

En un món on l'estrès i l'ansietat semblen ser companys de viatge constants, la recerca de la felicitat i el benestar personal s'ha convertit en una prioritat per a moltes persones
Carla Cupillar Faure
photo_camera Carla Cupillar Faure

En un món on l'estrès i l'ansietat semblen ser companys de viatge constants, la recerca de la felicitat i el benestar personal s'ha convertit en una prioritat per a moltes persones. Enmig d'aquest panorama, els llibres d'autoajuda són coneguts com a fars d'esperança, oferint consells, tècniques i perspectives enriquidores per enfrontar reptes amb una major resiliència i assolir el màxim potencial de cada individu. "Lo que (no) ocurrirá mañana", escrit per l’autora i psicòloga, Carla Cupillar Faure, es destaca com a una guia essencial en aquest viatge d'autodescobriment i empoderament personal.  El llibre, que fins ara ha rebut bones crítiques i valoracions en diferents medis i segueix expandint-se promovent la importància de la salut mental i la cultura a la població, s'ha convertit en un recurs imprescindible per a aquelles persones que busquen transformar els seus pensaments, proporcionant una visió refrescant sobre el significat de la vida i el propòsit personal. L’autora, desafia les convencions tradicionals i ens anima a qüestionar les nostres creences limitants, per tal d'obrir-nos a noves possibilitats i perspectives en la nostra recerca de realització i felicitat.

Lo que (no) ocurrirá mañana de Carla Cupillar Faure
Lo que (no) ocurrirá mañana de Carla Cupillar Faure

La característica més destacada del llibre és l’enfocament que se li dona a la zona de confort, més concretament, s’explica de manera detallada i atractiva la relació que hi ha entre els individus i la por; és a dir, com l’evitació a afrontar allò desconegut pot suposar una paralització emocional, impedint l’expansió personal. S’explora com aquesta zona ‘’segura’’ pot actuar com una barrera per al creixement personal, fomentant l’estancament en situacions familiars i còmodes però limitants. A través de relats reals, principis psicològics fonamentats i exercicis pràctics, aquesta obra no només ofereix eines per superar els temors, sinó que també empodera a abraçar el futur amb confiança. A través d'una combinació única de saviesa inspiradora, l’autora ens convida a descobrir-nos i ens anima a abraçar el futur amb confiança i determinació. Una altra faceta notable d’aquest llibre és que s’inclouen tècniques per a desenvolupar l’autoconfiança i cultivar una mentalitat de creixement que fomenti la resiliència davant els desafiaments, explorant-se en profunditat diverses creences arrelades, aquelles amb les que molts individus han sigut condicionats durant dècades.

Carla Cupillar Faure
Carla Cupillar Faure

L’autora, defèn que el primer pas per a tenir una vida més enriquidora i en sintonia amb les nostres necessitats i desitjos és la presa de consciència. Tal i com argumenta: ‘’Normalment evitem certs pensaments per no enfrontar-nos cara a cara amb les nostres pors, així que ens submergim en la rutina per evitar reflexionar sobre el que realment volem i necessitem. Una vegada ets conscient d’allò que et fa mal o estanca, el camí és més senzill. Saps el que vols, i et negues a conformar-te amb menys, el que et porta a valorar altres camins que estiguin en sintonia amb el que desitges i mereixes. No valorar altres perspectives ens pot condemnar a una visió vital estàtica, en la que perdem de vista els nostres objectius.’’.

Amb una vida dedicada als demés, Carla Cupillar busca il·luminar nous camins i aportar una visió renovadora que pugui enriquir la vida dels lectors. La seva contribució no només radica en les pàgines del llibre, sinó també en la inspiració que transmet mitjançant presentacions del llibre, xerrades i conferències arreu del país, convidant a la transformació i al descobriment de nous enfocaments davant els reptes quotidians.