El Rèquiem de Mozart sonarà dins el túnel de Vergós a l'autovia A-2

Les entrades es poden comprar a la web de la Paeria de Cervera per 20 euros els majors d'edat i 18 euros els menors
Edició anterior del Concert sota l'autovia de Cervera ©Comarques
photo_camera Edició anterior del Concert sota l'autovia de Cervera ©Comarques

El túnel que hi ha sota l'autovia A-2 a l'alçada de Vergós, entitat de població de Cervera, serà escenari el 29 de juny del XIV Concert sota l'Autovia, un espectacle musical únic a les Terres de Ponent. La proposta musical d'enguany és el Requiem de W.A. Mozart Kv. 626, la seva última composició i una de les més reconegudes.

El concert anirà a càrrec de la soprano Alícia Martínez, l'alto Tànit Bono, el tenor Jordi Casanova, el baix Oriol Mallart, el cor de cambra de la Diputació de Girona, la Coral Ginesta de Cervera i l'Orquestra Terrassa 48. Josep Miquel Mindán, director de la Coral Ginesta, serà el director del recital.

El concert començarà a les deu de la nit, però a les 20.30 hi haurà el comentari de l'obra a càrrec de David Puertas

Les entrades es poden comprar a la web de la Paeria de Cervera per 20 euros els majors d'edat i 18 euros els menors. També es poden aconseguir a la botiga Sol Major (Plaça Major, 12, Cervera).

Per accedir a l'espai es pot fer a peu amb una caminada organitzada pel Centre Excursionista de la Segarra des de la plaça Santa Anna a les 19.30 hores amb tornada amb autocar, amb cotxe particular fins la zona d'aparcament o amb un microbus gratuït que sortirà a dos quarts de nou del vespre de la plaça Magdalena de Montclar de Cervera (davant Jaume Balmes).

Les inscripcions per la caminada popular s'han de fer fins al 25 de juny al telèfon 973 532 542.