El programa del cicle musical mollerussenc es presentarà l'11 de maig a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila

El cicle es presenta a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila aprofitant la programació del projecte Cançons [email protected] amb el concert de Gerard Aledo  
Gerard Aledo en el cicle 2022 del Minúscul ©Pep Marco
photo_camera Gerard Aledo en el cicle 2022 del Minúscul ©Pep Marco

El festival Minúscul de Mollerussa presentarà el cartell de la seva segona edició, prevista pel mes d'agost d'enguany, a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa el dijous 11 de maig a les vuit del vespre.

La trobada té com a objectiu presentar les novetats del Minúscul, que amplia la seva durada als quatre dijous d’agost. Els organitzadors del cicle també donaran a conèixer en l’acte el nom dels artistes que formaran part de la segona edició del Minúscul, que tindrà com escenari celebra l’espai de Cal Jaques.

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila inclou aquest acte en el cicle Cançons [email protected], una iniciativa a través de la qual els artistes expliquen l’origen dels seus temes. Gerard Aledo, que va obrir la primera edició del Minúscul, presentar les cançons del seu primer àlbum en solitari, “Els ocells de casa” en format acústic. 

El festival Minúscul és una iniciativa de l’Associació Produccions Minúscules i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa.

comentaris