Sónar+D proposa el debat de l'impacte de la intel·ligència artificial

Sens dubte, una de les edicions més ambicioses d'aquest projecte que creix any rere any per a situar a Barcelona com un dels principals hubs per a les comunitats de l'art, la ciència i la tecnologia en l'àmbit mundial
Sónar+D festejarà amb la intel·ligència artificial ©Sónar
photo_camera Sónar+D festejarà amb la intel·ligència artificial ©Sónar

Un dels eixos principals de l'onzena edició de la trobada internacional de cultura digital i tecnologies creatives de Sónar, serà l'impacte de les noves eines d'intel·ligència artificial en el sector cultural. Les seves implicacions culturals, ètiques, econòmiques i industrials.

Amb la participació d'entitats i experts de 30 països, destacant les comunitats i talent de Barcelona. En aquesta edició de Sonar+D trobarem des de les principals universitats de la ciutat, entitats relacionades amb el desenvolupament tecnològic, empreses i empreses emergents que es creuen entre art i tecnologia, fins a artistes, especialistes en ètica de la robòtica i experts internacionals relacionats amb aquesta mena de tecnologia.

Les més de 130 propostes es despleguessin en una gran varietat de formats, des de masterclases, activitats de treball en xarxa, fòrums de debat, entre molts altres

Sónar+D festejarà amb la intel·ligència artificial ©Sónar
Sónar+D festejarà amb la intel·ligència artificial ©Sónar

Cal destacar que el programa s'ampliarà amb un altre gran eix temàtic centrat en l'emergència climàtica i les diferents maneres d'actuar, conscienciar i divulgar des de les comunitats artístiques.

Sens dubte, una de les edicions més ambicioses d'aquest projecte que creix any rere any per a situar a Barcelona com un dels principals hubs per a les comunitats de l'art, la ciència i la tecnologia en l'àmbit mundial.