Project Area és la nova àrea d’exhibició de Sónar+D, que permetrà descobrir més de 80 treballs

Aquesta diversitat reflecteix l’enfocament de Sónar+D sobre la superposició d’art, ciència, tecnologia i societat i la seva filosofia d’explorar nous formats i mètodes de presentació

Project Area en Sónar+D ©Sónar
photo_camera Project Area en Sónar+D ©Sónar

Interactua amb instruments innovadors que reinjecten el sentit de la diversió en la creació musical. Descobreix peces de Realitat Virtual (VR) que exploren la nostra relació amb el món natural utilitzant la IA. I observa com una màquina converteix la radiació còsmica en música i llum.

Project Area es desplega en sis seccions: Art i Ciència, Disseny, Gaming, Music & Sound, Realities+D (VR/AR) i Stage Project Area. Aquesta diversitat reflecteix l’enfocament de Sónar+D sobre la superposició d’art, ciència, tecnologia i societat i la seva filosofia d’explorar nous formats i mètodes de presentació.

Project Area en Sónar+D ©Sónar
Project Area en Sónar+D ©Sónar

Project Area puja a l’escenari

Stage Project Area és on els estudis creatius, artistes digitals i participants de Project Area pugen a l’escenari per presentar el seu treball. Al llarg dels tres dies de Sónar+D, hi haurà projeccions, presentacions interactives i reproduccions en bucle d’art digital. Tot, accessible a tot el públic de Sónar de Dia.

Radiació còsmica, computació quàntica i contaminació online

La secció Art & Science de Project Area està dedicada a obres que exploren la intersecció entre recerca i creativitat. Des d’artistes en residència fins a detectors de raigs còsmics, passant per la computació quàntica i la contaminació de continguts online, aquí és on l’art es troba amb la ciència i la tecnologia.

Project Area en Sónar+D ©Sónar
Project Area en Sónar+D ©Sónar

Dissenyat per a la vida

El disseny és quelcom més que l’estètica: defineix com experimentem el món que ens envolta. Dins de la secció Design de Project Area, es podrà descobrir una selecció de projectes i propostes que exploren les possibilitats artístiques més radicals ofertes per dissenyadors emergents.

Project Area en Sónar+D ©Sónar
Project Area en Sónar+D ©Sónar

Mons perduts, entorns surrealistes i realitats alternatives

Submergeix-te en una mostra de les experiències més creatives de realitat augmentada i realitat virtual a Project Area. Hi haurà apps descarregables perquè el públic pugui provar-les al seu dispositiu mòbil al llarg de tot Sónar de Dia, a més de 14 projectes diferents de realitat virtual que es podran experimentar i que abasten mons perduts, entorns surrealistes i realitats alternatives.