Tots els detalls de Sónar, escenaris, horaris, concerts i activitats paral·leles

Per poder consultar tota la programació, el festival disposa de la nova App per iOS i Android on es podrà consultar els horaris per dies, artistes o marcar els activitats preferides

Concerts de Sónar Nit, arxiu  ©NereaColl
photo_camera Concerts de Sónar Nit, arxiu ©NereaColl

Sónar és el Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia més prestigiós d'Europa en el seu gènere, i ho constata la commemoració de tres dècades de trajectòria. Una evolució que ha anat en paral·lel amb la  transformació tecnològica i les tendències artístiques i musicals.

En aquest sentit de simbiosi entre el vessant artístic i la complicitat amb la tecnologia el festival desplega Sónar+D. El congrés que acapara creativitat, tecnologia, negocis i enguany ja immers amb contundència en la intel·ligència artificial; xerrades, conferències, instal·lacions i exposicions o gestió de xarxes.  

Sónar+D

Afegit en 2013, Sónar+D és un congrés anual dedicat a la creativitat, la tecnologia i els negocis, amb xerrades, conferències, instal·lacions i exposicions, així com oportunitats pràctiques de gestió de xarxes, tallers i trobades de programadors. Situat en el recinte de Sónar de Dia.

Tot preparat perquè el pròxim 15 de juny de la trentena edició del festival Sónar obri portes per celebrar el seu aniversari amb un programa de més de 250 actuacions. Els horaris de Sónar de dia seran de les 15:00 h a 00:00 i Sónar de Nit de 20:30 h a 07:00 h, amb la novetat que aquest any Sónar+D que començarà el dijous a les 10 h.

Per poder consultar tota la programació, el festival disposa de la nova App per iOS i Android on es podrà consultar els horaris per dies, artistes o marcar els  i activitats preferides

Concerts de Sónar Nit, arxiu  ©NereaColl
Concerts de Sónar Nit, arxiu ©NereaColl

També hi ha disponible la llista de reproducció Oficial d'Àudio de Sónar a Spotify amb més de 100 temes i set hores i mitja de música representativa del que es podrà escoltar a Sónar.

SonarMix, és una àrea que reunirà una sèrie de DJ, amb una alineació que enguany continua reflectint l'esperit atrevit, avantguardista, innovador i arriscat de Sónar. Kode9, Angel Molina, Flaca, DALILA, Héctor Oaks, Parkineos, ISAbella, Manuka Honey, Lowprofile, Omagoqa i Selectya Glossy, entre molts altres.

Per consultar tota la informació i programació completa de Sónar i Sónar+D, ja estan disponibles a la nova web del Festival Sónar.

Concerts de Sónar Nit, arxiu  ©NereaColl
Concerts de Sónar Nit, arxiu ©NereaColl

Agenda de concerts

Dijous 15 de juny
El primer dia comença amb 700 Bliss, B2BBS, Black Coffee, Bored Lord, Bradley Zero B2B Moxie, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Erika de Casier, Forensic Architecture with Stefanos Levidis, Grievous Bodily Harmonics, Grove, Jana Winderen, Jokkoo Collective, Kitty 110 / Lablackie / L'Beel, Kode9 Presents "Escapology", Kyne, Lanav, Manuka Honey, Marina Herlop, Nosak Thing + Daito Manabe Present "Contínua", Oneohtrix Point Never, Pla modes & UPC - Telecos Present "Astres", Sabrina Bellaouel, Sergi Botella, Soda Plains, Tohji i Tupac Martir's "Unique".

Divendres 16 de juny de dia
El cartell per al divendres durant el dia compta amb Ahadadream, Albany, Amor Satyr, Badsista B2B Cashu, Bendik Giske, The Blessed Madonna, CJ Carr, Crystal Murray, Daito Manabe Live, Dalila, Desert, Elijah presents "Yellow Squares", Eliza Rose, Kate Darling Presents "The Future of Human-Robot Interaction' presented by Seidor, Lorenzo Senni, Mans O, Max Cooper Live, Compra Bae presents "2048" Live, Mikeq, Musa Keys, Klara Lewis & Nik Colk Void + Pedro Maia, Ralphie Choo, Ryoji Ikeda, Santiago Latorre & Colin Self, Selectya Glossy, In Conversation: Steve Goodman (Kode9) & Moor Mother i Universal Everything.

Divendres 16 de juny de nit
El cartell per al divendres durant la nit compte amb Àme B2B Marcel Dettmann (5H Set), Aphex Twin, Aquarian, Bava SY, Bicep Live, Cakes Dona Killa, Cardopusher, CC: Disc!, DJ Ex, DJ Marky & Mc G!, Fever Ray, Honey Dijon, Ikonika Presents "Bubble Up" Live, Isabella B2B Frega Terenzi, Jovendelaperla, Logic1000, Peggy Gou, Russell Haswell DJ Set, Sherelle x Kode9, Shygirl i Solomun.

Dissabte 17 de juny de dia
El cartell per al dissabte durant el dia compta amb Aines, Ana Quiroga & Estela Oliva Present "Atzabeja AV", Carles Viarnès & Alba G. Corral, Claraguilar, Deena Abderlwahed presents "JBal RRSAS" Live, Dinamarca, Flaca, Héctor Oaks presents "Foc Universal" Live, Horse Meat Disc x Prosumer, La Nena Jacarandá presents "Sexpiritual", Laurent Garnier, Leïti, Lolo & Sosaku, Lucrecia Dalt, Nick León, Nusar3000, OMAGOQA, Perera Elsewhere, Phran presents "Vimana Discplay", Sticky M.A. i Toccororo.

Dissabte 17 de juny de nit
El cartell per al dissabte durant la nit compta amb Alizzz DJ Set, Amelie Lens, Angel Molina, Anz, Bad Gyal, Call Super B2B Sedef Adasi, Carista, Chloé Caillet, DJ Holographic B2B DJ Minx, Eric Prydz presents Holo, Koreless, La Zowi presents "La reina del Sud", Little Simz, Lowprofile, Mareig: Chico Blanco B2B 8Kitoo, Mochakk, Nen H, Orslok, Parkineos, Richie Hawtin, Rusowsky DJ Set, Samantha Hudson presents "AOVE Black Label", Tiga B2B Cora Novoa, Topanga Kiddo, Undo i Wata Igarashi live.