El VIIè Torrefarrera Street Art Festival sumarà set nous murals a la vila

El certamen d’art urbà tindrà lloc entre l’1 i el 7 de setembre i comptarà amb un mural fet per alumnes del cicle d’Art Urbà de l’Escola d’Art Ondara de Tàrrega

Imatge d'un mural d'una edició anterior del Torrefarrera Street Art Festival ©TorrefarreraStreetArtFestival
photo_camera Imatge d'un mural d'una edició anterior del Torrefarrera Street Art Festival ©TorrefarreraStreetArtFestival

El Torrefarrera Street Art Festival torna a portar l’art urbà al municipi del Segrià en una nova edició de la mostra que acollirà de l’1 al 7 de setembre a set artistes d’arreu del món que cobriran 603 metres quadrats de parets amb les seves creacions.

L’objectiu del festival és dinamitzar i regenerar els espais del municipi amb l’art urbà com a element integrador.

La principal novetat d’enguany és la participació de Didi i Ariita, alumnes del cicle d’Art Urbà de l’Escola d’Art Ondara de Tàrrega fruit de la col·laboració entre el centre i el consistori. El criteri de selecció del mural s’ha establert entre l'organització i l'equip docent de l’escola i serà una col·laboració remunerada amb béns materials per al centre per un import similar al que es destina a cada artista participant en el festival.

A banda de les alumnes d’Ondara, la resta d’artistes que participen de la mostra son Uri Kthr, Kamma Marlo, Anna Repullo Vique, Slomo, el xilè Pipó Malpegados i la francesa AnnaConda. Enguany, s’ha augmentat la dotació econòmica que percebrà cadascun dels artistes seleccionats, rebent cada muralista 400 € pel seu treball, a més d’optar al premi del jurat valorat en 1.000 € i el premi del públic, dotat amb 500 €.