5 detinguts per furts en dues explotacions agrícoles a Castellnou de Seana

Pla obert on es poden veure els terrenys que ocuparan els nous polígons industrials de Mollerussa, al costat de la Deixalleria, el 27 de febrer de 2020. (Horitzontal)
photo_camera Pla obert on es poden veure els terrenys que ocuparan els nous polígons industrials de Mollerussa, al costat de la Deixalleria, el 27 de febrer de 2020. (Horitzontal)

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mollerussa van detenir 5 homes, d’edats compreses entre els 18 i 44 anys, com a presumptes autors d’un furt continuat en una explotació agrícola.

A finals del passat mes de desembre el propietari d’una empresa de Castellnou de Seana va denunciar que, des de feia uns mesos, va notar que algú li estava furtant peces de maquinària agrícola i industrial que tenia a la finca. Els lladres desmuntaven la maquinària al lloc i carregaven les peces en furgonetes i remolcs per transportar-ho.

Després de diverses indagacions els investigadors van identificar cinc homes que podien ser els sospitosos dels furts. Els mossos van comprovar que aquestes persones estaven relacionades amb la venda de més de 25.000 kg de ferro i acer en diverses deixalleries de Ponent.

Durant la investigació també es va descobrir que un dels implicats estaria, presumptament, relacionat amb un furt de pales de reg en una altra finca del mateix municipi.

Els sospitosos van ser detinguts els dies 4, 10, 11 i 12 de gener. Van quedar en llibertat després de declarar en dependències policials a l’espera de ser citats pel jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.