Josep Regué plega d'alcalde de Cubells després de deu anys i agafa el relleu Jaume Cuñat

Text: Redacció / Foto: Ajuntament de Cubells

Josep Regué ha deixat l'alcaldia de Cubells després de 10 anys al capdavant del consistori i n'ha afagat el relleu al càrrec Jaume Cuñat, el número 2 del grup municipal de Junts per Catalunya. La renúncia de Regué a l'alcaldia s'ha fet efectiva en el ple extraordinari que s'ha celebrat aquest dijous després que ho anunciés el dia 20 de setembre.

La sessió plenària ha comptat amb la presència del vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró; del secretari d’Infraestructures, Isidre Gavín; de la directora dels serveis territorials de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori a Lleida, Dolors Tella; del coordinador de Junts a la Vegueria de les Terres de Lleida, Eloi Bergós; del coordinador comarcal de la formació, Marc Solanes; el secretari d’organització del partit, David Saldoni; la diputada al Parlament Anna Feliu, i l’alcaldessa de Foradada, Maricel Segú, entre altres representants de la política noguerenca i del conjunt del territori lleidatà.

Durant l’acte, Regué ha volgut donar les gràcies a tots els veïns i veïnes que hi li han donat la confiança durant aquests deu anys, als companys de partit i de l’oposició, i a les diferents figures que han contribuït a fer del poble un lloc millor, com és el cas del metge, el mestre i les diferents figures tècniques del consistori, entre altres. Igualment, Regué ha fet un balanç de les actuacions que s’han dut a terme en aquests anys i que han contribuït a modernitzar el poble i dotar-lo de nous serveis.

El vicepresident Puigneró s’ha mostrat “molt honorat” de poder assistir al Ple i ha recordat que l’alcalde Regué “ha dedicat deu anys a millorar la vida dels ciutadans” i que “ho ha fet fins a l’últim moment”, en referència a la petició que Regué li ha fet al vicepresident de la Generalitat per tal que dugui la fibra òptica al municipi.

Per la seva banda, Salvador Soldevila, cap de l’oposició i representant d’ERC, ha desitjat sort a l’alcalde sortint i l’ha convidat a buscar noves distraccions que el relaxin i l’alliberin de la tasca d’alcalde, i els millors desitjos del grup per al nou alcalde.

Josep Regué va iniciar el seu període al capdavant del consistori arran de les eleccions del 2011, moment en què va prendre el relleu de Josep Roig (CiU), qui va formar part de l’ajuntament durant mig segle i va ser-ne l’alcalde durant 24 anys.