Aclariment de la secretària de l'Ajuntament de Maldà sobre la notícia de les reivindicacions salarials de les treballadores de la residència

Text: Redacció / Foto: Cedida

La secretària del Servei d’Assistència Municipal del Consell Comarcal de l’Urgell, en funcions a l’Ajuntament de Maldà, ha fet arribar a la redacció de COMARQUES DE PONENT informació al respecte de la notícia publicada per aquest mitjà de comunicació sobre les reivindicacions salarials de les treballadores de la residència de Maldà.

Segons explica Ester Armengol Rovira, “la notícia conté informació errònia, ja que l’Ajuntament de Maldà el 19 de desembre de 2019 va adherir-se a l’acord comú d'empleats públics per a ajuntaments de menys de 20000 habitants. Aquest conveni negociat amb la representant de les treballadores i el sindicat CCOO, es va aprovar per ple, es va publicar i registrar i és d’aplicació a tot el personal de l’Ajuntament. La residència geriàtrica és de titularitat municipal. Per tant, estem parlant de treballadores d'una administració pública. L'augment de sous només pot ser el que marqui el govern als pressupostos generals de l'Estat”.

https://bop.diputaciolleida.cat/faces/consultaF/servlets/donarEdicte/?id=2020_49_1861