Agramunt celebra la XXI edició d’Agr’auto, la Fira del Vehicle d’Ocasió els dies 25 i 26 de febrer

Redacció | Foto: Arxiu Comarques de Ponent

Els pròxims dies 25 i 26 de febrer se celebrarà a Agramunt una nova edició d’Agr’auto, la Fira del Vehicle d’Ocasió, que aquest 2023 arriba a la seva XXI edició. Els assistents podran gaudir d’una àmplia exposició de vehicles d’ocasió, semi-nous i de quilòmetre zero, així com una mostra de vehicles elèctrics i híbrids. El certamen també ofereix xerrades i exposició sobre mobilitat sostenible i instal·lacions d’autoconsum.

L’horari de la fira serà de 10 h del matí a 2 h del migdia i de 4 h a 8 h de la tarda.

L’acte compta amb la presència de sis expositors locals que mostren a la fira més d’un centenar de vehicles distribuïts entre el pavelló firal i una carpa exterior.

Enguany la Fira donarà el seu tret d’inici dissabte 25 de febrer a les 10.00 h del matí, amb l’obertura del recinte firal. Seguidament, a les 11.00 h es durà a terme la inauguració oficial d’Agr’auto i a les 12.00 h hi haurà una xerrada sota el nom 'Què cal saber abans de comprar un vehicle elèctric?', a càrrec d’Edgar Cristòfol, responsable tècnic de l’empresa Electra Homedes. A les 17.00 h de la tarda es portarà a cap una altra xerrada també relacionada amb la sostenibilitat en el cotxe, ‘Canvia d’Energia’. Tant les xerrades com el taller es faran a l’espai entre pavellons.

Les activitats de diumenge 26 de febrer començaran a les 8.30 h del matí amb la 14a Trobada Motera, a càrrec del Club Motorrons d’Agramunt i, a les 10.00 h s’obrirà el recinte firal. Finalment, a les 11.30 h, es realitzarà un sorteig entre els participants en la concentració motera.

Agr’auto està organitzada per l’Ajuntament d’Agramunt amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida, i diferents empreses del sector de l’automòbil.