Agramunt organitza per primer cop una Fira Playmobil-Lego

Foto: Ajuntament d'Agramunt.

Agramunt acollirà per primera vegada una fira de Playmobil i Lego que se celebrarà el cap de setmana del 10 i 12 de juny al pavelló firal.

Els visitants podran gaudir d’una exposició de diorames temàtics, jocs infantils, inflables i venda de productes d’aquestes marques. Per accedir a l’exposició serà necessari pagar 1’5 € per l’entrada, tot i que serà gratuïta pels socis del Club Super3.

Paral·lelament, s'ha organitzat un concurs que compta amb la implicació dels comerços agramuntins. Durant la setmana del 6 al 13 de juny, una quarantena d’establiments tindran un petit diorama exposat al seu aparador ambientat amb la temàtica del seu negoci. En tots els diorames hi haurà una figura discordant i els participants al concurs hauran de trobar aquest element fora de context.

Les persones que vulguin participar en el concurs hauran de passejar-se pels comerços locals per poder identificar aquests elements i omplir una butlleta. Una vegada tinguin la butlleta degudament emplenada, l’hauran d’entregar en un punt habilitat al recinte firal per poder entrar en un sorteig de productes i obsequis de les marques Playmobil i Lego.

Segons l’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernàndez, “aquest esdeveniment és una nova iniciativa de caire familiar que hem organitzat per dinamitzar el comerç local i el municipi”.