Alba Pijuan repetirà com a candidata d’ERC a les eleccions municipals de Tàrrega

Foto: Esquerra Republicana Federació de Lleida.

La sala d'actes de la biblioteca Germanes Güell de la capital l’Urgell va acollir l'assemblea local en la qual l’actual alcaldessa, Alba Pijuan i Vallverdú va ser escollida com a primera persona candidata l’alcaldia de Tàrrega per a les Eleccions Municipals de 2023.

En el seu discurs, la ja candidata es va mostrar "molt satisfeta i gens penedida" d’haver fet el pas d’assumir l’alcaldia el juny de 2019, quan 24 hores abans del Ple d’Investidura el candidat republicà va renunciar a la seva acta de regidor.

Pijuan també va expressar sentir-se "molt orgullosa d’haver pogut estar aquests anys treballant pels targarins i les targarines". Va afirmar que la seva intenció és continuar treballant per una Tàrrega republicana i per poder continuar amb la transformació de la ciutat des de les perspectives verda, feminista, democràtica, social i independentista.

 La cloenda de l’assemblea local va anar a càrrec de la presidenta de la Federació Regional de Lleida, Montserrat Fornells i Solé, que va mostrar el seu suport per a Pijuan per poder encapçalar l’Ajuntament de Tàrrega.

La presidenta republicana va voler expressar el suport de tota l’Executiva Regional a la secció local i a tot l’equip d’Esquerra Republicana de Catalunya a la ciutat de Tàrrega. Alhora, va voler deixar clar que "fem costat a la companya i amiga Alba Pijuan en aquest camí que l’any vinent l’ha de portar a tornar a encapçalar el consistori com a alcaldessa durant quatre anys més". 

D’altra banda, el president de la secció local de Tàrrega, José Luís Marín, també va detallar que "no em podia imaginar unes Eleccions Municipals 2023 sense la companya Alba de candidata; tenim la gran sort de tenir-la com a ja candidata del nostre partit".