Ariel Rot & Kiko Veneno, Roba Estesa i Antonio Orozco als concerts de les Festes del Sant Crist a Balaguer

Aquest dilluns ha tingut lloc la presentació del cartell de la programació jove de les Festes del Sant Crist 2022 a Balaguer. A la presentació han participat el paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal; la paera de l'Àrea de Joventut, Gemma Vilarasau, i el tècnic de Joventut de la Paeria Francesc Almira.

Antonio Orozco, Ariel Rot & Kiko Veneno i Roba Estesa seran les principals actuacions d’aquestes festes on es recupera el format del Gran Concert la setmana anterior a les Festes del Sant Crist.

El concert d’Antonio Orzoco, el plat fort d’aquesta Festa Major, serà el dissabte 5 de novembre a les 11 de la nit al pavelló d’Inpacsa. El cost de l'entrada serà de 30 € preu entrada única, i serà el que obrirà els actes de les Festes del Sant Crist una setmana abans. Les entrades es podran adquirir pròximament en línia al web.

Ja durant els dies de la Festa Major, el divendres 11 de novembre actuaran els grups Roba Estesa, Pachuco i dj Moncho, i el dissabte 12 tancaran els concerts Ariel Rot & Kiko Veneno y  amigos, Banda Neon i la dj Agatha Pher. Aquests concerts seran gratuïts a partir de la mitjanit i al pavelló Inpacsa.

La Paeria comunica que s'ha apostat per una oferta de concerts molt variada i per a totes les edats, on els grups han estat escollits per abastar diferents tipus de música i franges d'edat, i també s’ha volgut tenir en compte la diversitat de gènere. En aquests concerts recupera el 100 % de capacitat del pavelló Inpacsa a l’haver desaparegut les restriccions sanitàries en el sector cultural i de l’oci nocturn.