Arriba la peça ‘Nua’ al Cicle Escena Jove TRRG ;), que reflexiona sobre els trastorns alimentaris

Foto: Ajuntament de Tàrrega.

La programació d’arts escèniques adreçada al públic adolescent i jove de Tàrrega porta aquest divendres 18 de marçNua (Radiografia d’un trastorn), un espectacle en què l’actriu i dramaturga Ann Perelló i el Teatre Principal de Palma parlen en primera persona sobre els trastorns alimentaris.

Es tracta de la segona peça del cicle, que dona veu a autors inquiets amb ganes d’explorar noves vies d’expressió en la dramatúrgia. El monòleg que ens presenta aquesta jove actriu vol donar veu a totes les dones que lluiten dia a dia per sortir dels pensaments que no les deixen ser lliures.

La cita serà, a més, la segona trobada del projecte PLANÇÓ. Circuit escena jove Ponent Pirineu, que afavoreix la mobilitat i l’intercanvi d’espectadors joves entre municipis, i que compta amb la participació de 13 localitats de la província. Així, aquest divendres, assistiran a Tàrrega espectadors d’altres poblacions, acompanyats per monitors, tal com es va fer en la primera sessió a Lleida el passat 18 de febrer.

L’espectacle Nua es complementa amb un debat postfunció que comptarà amb la col·laboració de professionals del CAP de Tàrrega, entre els quals hi haurà la Sònia Fuentes, psicòloga referent de benestar emocional comunitari, i una dietista-nutricionista.

El divendres 8 d’abril la companyia Inevitables portarà a escena un text d’Agustí Franch honest i brillant sobre la transexualitat basat en històries reals. Ximpanzé, dirigit per Núria Florensa i Raül Tortosa, ens apropa a una realitat que tothom sap que existeix i a la titànica tasca que suposa trobar i reconèixer la mateixa identitat. Després de la funció tindrà lloc un debat amb membres de l’associació Colors de Ponent.

Per afavorir l’assistència d’espectadors, el preu de les entrades és de 5 euros. Enguany, totes les representacions tindran lloc en divendres a les 8 del vespre.