Balaguer presenta la programació cultural per al període d'hivern amb una cinquantena de propostes

Foto: Paeria de Balaguer

L’àrea de cultura de la Paeria de Balaguer presenta les activitats culturals que tindran lloc a la capital de la Noguera durant el període d’HIVERN, concretament des del 21 de desembre fins al 20 de març.

Personal i serveis de diferents àrees de la Paeria de Balaguer, sumen esforços per tal de presentar un catàleg d’activitats complet, variat, equilibrat i pensat per arribar al màxim de persones i col·lectius possibles. Equipaments com l’Escola Municipal de Música, el Museu de la Noguera, la Biblioteca Margarida de Montferrat, el casal Lapallavacara, la Xemeneia-Espai de Dansa i Moviment o el Teatre, entre d’altres, sumen esforços al servei de la promoció cultural.

A més, s’incorpora i es coordina l’agenda cultural de la ciutat amb les diferents propostes de les entitats i associacions. També, amb els diferents actors privats locals per tal de, entre tots, posar a l’abast i al servei de tots els ciutadans, tota la informació cultural que es realitzarà a la ciutat de Balaguer durant els tres mesos vinents.

Un total de cinquanta propostes, són les que conformen la nova programació cultural per aquest HIVERN a la ciutat de Balaguer. Una programació que combina la recuperació de tradicions centenàries de la cultura popular amb la contemporaneïtat, pensades per a tots els públics, encara que durant el període nadalenc siguin preeminents les adreçades als més petits de la casa. Amb un total de divuit propostes, onze estan pensades per als infants (el caga-soca, els cinc espectacles amb sessions dobles al Cosmolúdic, l’arribada dels carboners i les llaminadures, la visita guiada infantil on és la meva pipa o l’esperada cavalcada dels reixos.