Bellpuig presenta la ruta de les cigonyes

Foto: Ajuntament de Bellpuig.

L'alumnat i professorat d'educació infantil del col·legi Vedruna de Bellpuig han engegat un projecte educatiu sobre les cigonyes a la Vila de Bellpuig durant els cursos 2019-2020 i 2020-2021. La proposta va sorgir arran de l'interès per les cigonyes que van mostrar els infants del centre en una visita a l'Estany d'Ivars i Vila-Sana. 

Aquest projecte ha permès crear una ruta turística pel municipi de Bellpuig que posa en relleu i permet l'observació d'aquesta au a la vila.

El diumenge 3 d'abril, famílies senceres van descobrir aquest projecte que fa un recorregut per diferents punts de la vila des d'on observar aquestes cigonyes. A més, l'Ajuntament de Bellpuig hi ha instal·lat unes plaques amb un codi QR a través del qual es pot descarregar tota l'explicació.

Des de l'Ajuntament de Bellpuig, l'alcalde va destacar l'agraïment a la comunitat educativa del Col·legi Vedruna la tasca feta per visibilitzar i divulgar la riquesa natural i patrimonial del municipi que a més, promociona la recerca entre els nens i nenes i activa la gent convidant a passejar pels carrers i places.