Borges International Group dóna 15.000 litres d'oli al Banc dels Aliments

Foto: Borges International Group

Borges International Group ha donat 15.000 litres d'oli al Banc dels Aliments. L'acte va tenir lloc ahir a la seu de la Fundació del Banc dels Aliments de Barcelona i hi va assistir la Sra. Roser Brutau, Presidenta de la Federació Catalana de Bancs dels Aliments i la Sra. Anna Cosconera i Clavé, Responsable de RSC de Borges International Group.

Aquest és el novè any que Borges International Group col·labora amb el Banc dels Aliments donant oli, producte que, juntament amb els llegums, la llet i les llaunes de conserves, és dels productes de primera necessitat més demandats. Com els anys anteriors, totes les ampolles que s'han donat d’oli Borges han estat produïdes especialment per a l’ocasió i compten amb un etiquetatge especial que les identificarà com a producte solidari.

Borges International Group consolida la relació amb els quatre Bancs dels Aliments del territori, amb els que ha col·laborat des del 2012. Els últims anys, més que mai, el compromís amb aquesta acció encara s'ha fet més necessaria per l'augment de la demanda d’aliments degut a les conseqüències de l’emergència social i sanitària provocades per la pandèmia.

Aquesta donació se suma a altres accions que també s’han portat a terme durant la pandàmia per recolzar altres sectors afectats com el de l’hostaleria, bars i restaurants, a través de la donació de 5 milions d’envasos monodosis d’olis i vinagres al canal HORECA per impulsar la seva reobertura.

L'estratègia de Borges International Group en matèria de sostenibilitat, sota el concepte de "Compromesos per naturalesa", implica prioritzar l'ús de materials reciclables en la fabricació dels seus envasos; a més de reduir el consum de plàstics a través d'envasos més lleugers i utilitzar material reciclat per a garantir unes modalitats de consum i producció sostenibles. Tot això per promoure una alimentació sana i saludable basada en un model d'agricultura responsable.