Les Borges Blanques prepara el 37è Mercat de la Ganga per aquest dissabte

Foto: Ajuntament de les Borges.

L’Agrupació de Comerciants de les Borges celebra aquest dissabte, 7 de maig, la 37a edició del Mercat de la Ganga, una jornada d’ofertes i descomptes en la qual els i les comerciants del municipi muntaran parades al voltant de la plaça 1 d’Octubre i de les seves botigues, i sortejaran 200 euros en vals entre totes les persones que comprin en algun dels 45 establiments que formen l’Agrupació.

Durant el matí de dissabte, una vintena de comerciants de la capital garriguenca muntaran parades a la plaça 1 d’Octubre, al carrer la Bassa i al carrer del Carme. La jornada coincidirà amb el mercat habitual dels dissabtes, que omplirà de parades el carrer del Carme, i amb el mercat de segona mà, que se celebrarà al carrer Nou, així com amb la 5a edició de la Fira Borges Motor. Així mateix, hi haurà comerços que, malgrat no sortir al mercat, oferiran descomptes als seus establiments.

Les parades seran de productes molt diversos: roba, complements, informàtica, telecomunicacions, música, un centre de formació, sabateries, ferreteries, material de construcció, pastisseries i fruiteries, entre altres. Igualment, també muntaran parades Mans Unides i l’Esplai Apassomi.

Totes les persones que facin compres als 45 comerços que formen part de l’Agrupació de Comerciants borgenca, hagin muntat parada o no, rebran una butlleta després de fer la seva compra. L’hauran de dipositar en una urna que habilitarà l’Agrupació de Comerciants de les Borges a la seva parada, que se situarà a la plaça de l’1 d’Octubre.

A les 13 hores tindrà lloc el sorteig, en el qual es repartiran 200 euros, en 4 vals de 50 euros, entre totes les persones que hagin dipositat les seves dades a la urna, des de la mateixa plaça 1 d’Octubre. Una vegada fet el sorteig, s’informarà degudament a les persones afortunades, que podran gastar el seu val en qualsevol dels establiments de la capital garriguenca adherits a l’Agrupació.

Amb l’objectiu de donar vida al poble i d’oferir activitats per a totes les edats, durant el matí de dissabte, de les 9 a les 13.30 hores, la plaça 1 d’Octubre també acollirà inflables per als nens i nenes, música en directe i un ambient de gresca, de la mà de l’Agrupació de Comerciants.