Bredda compta les 'Nits' amb un nou avançament fins a l’arribada del primer disc

Foto: Cooltura.

Bredda, el grup que fusiona rock, rap i reagge i que va néixer a l'Urgell l'estiu del 2018, encara la recta final cap a la presentació del seu primer disc d'estudi, que veurà llum el 18 de març i té per títol Resiliència. Així, publica un segon avançament del disc, Nits.

Segons la banda, es tracta d'un treball que "representa de la forma més sincera aquesta primera etapa de la banda, des del procés de formació del projecte fins a la lluita per persistir en el somni colpejat per aquesta última pandèmia".

Així, Bredda presentarà aquesta primavera el seu primer disc d’estudi, després del primer avançament 'Noves memòries' i un segon amb el títol de 'Nits'. La banda reconeix el disc com "una crida a l’enyor, un alè d’esperança i un brot que creix d’entre les cendres d’una etapa tèrbola per la cultura".

Resiliència aporta emocions, relats i un recull de les sensacions experimentades durant tot aquest temps de pandèmia, que convertiran el missatge de la seva obra en "l’abraçada més sincera per a totes aquelles persones que ben segur se sentiran identificades".

La banda de les terres de Ponent compta amb les veus de Joan Bergadà i Dídac Solé; la bateria de Jordi Nadal i els teclats de Sara Rius, i amb les dues guitarres de Fran Codina i Àlex Peñuela. També amb Josep López a la trompeta, el Roger Saladrigues al trombó i David Sala al baix.