Bredda es presenta amb Resiliència, un debut de la mà del seu públic

Foto: Pep Marco.

Bredda, el grup nascut a l’Urgell, estrena aquest divendres el seu primer LP anomenat Resiliència.

L’àlbum representa de la forma "més sincera aquesta primera etapa de la banda", des del procés de formació del projecte fins a la lluita per "persistir en el somni colpejat per un entorn convuls", tal com explica la banda. "Resiliència aporta emocions, relats i les sensacions experimentades durant tot aquest temps. Convertir el missatge en l’abraçada més sincera per a totes aquelles persones que se sentiran identificades."

Bredda ha rebut el suport per part dels seus seguidors, també en forma de micromecenatge, per aconseguir enlairar el projecte i enregistrar les cançons que han fet créixer el grup. Així queda documentat en un videoresum de tot el procés i que es pot veure al seu canal de Youtube.

El disc dissenyat i il·lustrat per Aina Codina Rosell es pot trobar a les botigues físiques, però també online al perfil de Bredda a Spotify i a la web Coopula.cat.

El grup ha treballat un directe contundent, festiu i reivindicatiu, per omplir de viatges la gira “Aquelles nits d’estiu”, crit de guerra de la cançó “Noves memòries” estrenada ara fa just un mes.

Els concerts de presentació del disc els portaran a Barcelona el pròxim 13 d’abril, tornen a la ciutat després de la participació en la darrera edició de Telecogresca, ara en el marc dels concerts Música d'Emergència per estrenar-se a la Sala Apolo.