Bredda llença 'Noves memòries', primer avançament del disc

Foto: Pep Marco (Paupaterres).

El grup de ponent Bredda llança el single Noves memòries, disponible a totes les plataformes digitals des d'avui, acompanyat d’un videoclip.

Aquest senzill és el primer avançament del disc que publicaran aquesta primavera. 

Noves Memòries, que veu la llum aquest 21 de gener com a primer avançament del disc, relata com un llibre obert la infantesa, els records d’estiu als pobles que els han vist créixer, la innocència dels més joves i la nostàlgia que més d’un cop ens ha envoltat amb el pas dels anys. Noves memòries arriba acompanyada d’un clip dirigit per Pep Marco i coproduït per la mateixa banda, on destaca el talent jove local i l’autogestió.

Bredda presentarà la primavera d’aquest 2022 el seu primer disc d’estudi, Resiliència. La banda reconeix  el treball com una crida a l’enyor, un alè d’esperança i un brot que creix d’entre les cendres d’una etapa tèrbola per la cultura. Emocions, relats i un recull de les sensacions experimentades durant tot aquest temps convertiran el missatge en l’abraçada més sincera per a totes aquelles persones que ben segur se sentiran identificades.