Cancel·len el festival Sardines & Marinada de Tàrrega per les noves restriccions

Text: Redacció / Foto: Grup Alba

A causa de l'evolució negativa de la pandèmia aquestes dues últimes setmanes (especialment elevada a Tàrrega) i les noves mesures aprovades pel Govern on prohibeixen els dinars i sopars populars, el Grup Alba ha decidit, per responsabilitat i prevenció, cancel·lar la desena edició del festival Sardines & Marinada, que s'havia de celebrar durant tres dijous d'aquest més de juliol.

L'entitat ha argumentat que "malgrat que havíem previst totes les mesures de seguretat possibles, ara cal que tots i totes fem un esforç per controlar l'augment de casos i frenar la transmissió de la Covid".

Així mateix, ha informat que tornaran els diners a totes les persones que ja havien fet la reserva, les quals rebran un correu amb la corresponent explicació.

Tot i la cancel·lació del festival, el Grup Alba ha buscat una fórmula per evitar que els músics perdin els 'bolos' contractats en un moment complicat també pel sector cultural. Així, els ha ofert la possibilitat de tocar al restaurant El Gat els divendres o dissabtes a la nit. Els primers en confirmar han estat el grup Agustika, que actuarà el dissabte 16, i el cantautor Diego Paqué, que ho farà el divendres 23, a partir de les 10 de la nit. Els altres grups estan per confirmar. Els interessats en sopar a la terrassa del restaurant El Gat amb música en directe, poden fer la reserva de la taula als telèfons 973314299 i 607233798.

Finalment, el Grup Alba ha donat les gràcies a totes les persones voluntàries que ja s'havien mobilitzat per fer possible l'edició d'aquest any, als grups de música i als monologuistes que havien acceptat la proposta i que esperen poder reprogramar així com a la ciutadania que ja havia fet les seves reserves. "Estem tristos per haver d'anul·lar per segon any consecutiu el Sardines & Marinada, però crieem que és el que hem de fer en aquests moments per protegir les persones. Esperem que l'any vinent puguem celebrar per fi aquest desè aniversari tan especial. Tornarem amb més força que mai!", ha afirmat.