Cervera modifica el sentit de circulació als carrers Carles III i Isabel La Catòlica

Els carrers Carles III i Isabel La Catòlica ja són vials de sentit únic a Cervera.

La Regidoria de Mobilitat, d’acord amb un dels punts aprovats en la darrera Taula de Mobilitat de Cervera, ha modificat el sentit de la circulació. De fet, els canvis que s’han establert en aquests carrers són diferents.

Al carrer Carles III hi ha un sol sentit de circulació, en direcció sud, des de l’avinguda Prat de la Riba fins al carrer de la Pineda. Aquest canvi permetrà millorar la seguretat en la incorporació dels vehicles cap a l’avinguda Catalunya.

A més, està prohibit l’aparcament a la banda dreta, des de l’avinguda Prat de la Riba fins a l’avinguda Catalunya, segons el sentit de circulació.

Al carrer Isabel la Catòlica el sentit únic de circulació és en direcció nord, des de l’avinguda Catalunya fins a l’avinguda Prat de la Riba.

Segons el regidor de Mobilitat, Jordi Pons, “la finalitat d’aquests canvis, consensuats per la Taula de Mobilitat, és millorar la seguretat viària en aquestes vies urbanes”.

La Taula de Mobilitat de Cervera és un espai de consulta i participació en tots els temes relacionats amb la mobilitat al municipi. Està integrada per regidors i tècnics de la Paeria, representants d’entitats del municipi i veïns a títol individual.