Cervera organitza actes reivindicatius pel dia de l'alliberament sexual i de gènere

Redacció | Foto: Arxiu Comarques.

La Regidoria de Polítiques Feministes i LGTBI+ de la Paeria de Cervera organitza activitats, dissabte 2 de juliol, per commemorar el 28J - Dia de l’alliberament sexual i de gènere. Els actes inclouen una rua, la lectura del manifest, un monòleg d’Ana Polo i punxadiscos amb Pau Terribas.

Els actes començaran a les 7 de la tarda, amb una rua de la plaça Universitat a la plaça Santa Anna, a càrrec del grup de percussió Band Tokades i La Miliciana.

Tot seguit, a la plaça Santa Anna, es llegirà el Manifest del 28J i està previst un monòleg i música.

El monòleg anirà a càrrec de la humorista Ana Polo, que en les seves actuacions canalitza crítiques socials des d’una perspectiva feminista. Ana Polo, guionista de “La segona hora” de RAC1, habitualment comparteix actuacions i programes radiofònics amb Maria Rovira (Oye Sherman).

Per acabar, hi haurà una sessió de punxadiscos a càrrec de la jove cerverina Pau Terribas.

Enguany serà el segon any consecutiu que la Paeria de Cervera organitza un acte institucional amb motiu del 28J, que compta amb la col·laboració de les entitats La Segarrenca, Band Tokades i La Miliciana.

La regidora de Polítiques Feministes i LGTBI+, Mireia Brandon, afirma que “des de la Paeria tenim el convenciment que com a administració pública hem d’assumir responsabilitats, al nivell que ens pertoqui, i hem posat la banya a visibilitzar i fer valdre la diversitat de la població”. Afegeix que “és el nostre granet de sorra per a trencar discursos d’odi i oferir espais segurs i heterogenis a tota la ciutadania”.