Comença el període de votacions dels pressupostos participatius de Balaguer

Foto: Ràdio Balaguer.

Avui comença a Balaguer el període de votacions de la tercera edició dels pressupostos participatius. En total, es porten a votació 20 propostes de les 90 que va presentar la ciutadania.

Durant tota aquesta setmana la Paeria ha fet difusió dels projectes escollits i ara serà la ciutadania qui s'haurà de pronunciar sobre quines volen que es tirin endavant. Des de la Paeria, el paer de Participació, Kevin Bruque, confia que els ciutadans es facin seus aquests pressupostos i fa una crida perquè hi participin.

Els diferents projectes a votar són molt variats, segons ha explicat el mateix Kevin Bruque. Van des de diverses millores de places com la del Morter; la del Molí de l'Esquerrà o el Parc del Reial fins a la compra de material per a la biblioteca o d'un equip de so per a cedir a les associacions. També es planteja una millora de la il·luminació de les escales d'accés al riu a la zona de l'avinguda dels Països Catalans o de l'enllumenat de la plaça del Morter. Altres de les propostes escollides són l'arranjament i enllumenat de les escales d'accés a l'església de Santa Maria; la instal·lació d'una pista de voleibol platja a l'avinguda dels Països Catalans; la instal·lació de pantalles informatives LED al municipi; la instal·lació de pilones al carrer Ramon i Cajal i reestructuració del trànsit en la intersecció del carrer Sant Crist amb el carrer Barcelona o la substitució dels actuals semàfors d’incandescència per un model amb tecnologia LED, d’alta eficiència energètica i de gran rendiment lluminós.