Comença la Ruta de les Tapes a Tàrrega

Redacció | Foto: Ajuntament de Tàrrega.

La Regidoria de Promoció Econòmica de Tàrrega ja ha ultimat tots els preparatius per a una nova edició de la Ruta de Tapes. Aquest cop, canvia de dates i la quarta edició de Tapeja per Tàrrega comença avui i durarà fins al 24 de juliol.

Segons ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert, “hem apostat per traslladar la celebració d’aquesta ruta gastronòmica per la capital de l’Urgell a l’estiu amb l’objectiu de desestacionalitzar l’activitat i dinamitzar el sector de la restauració durant aquesta època de l’any aprofitant les terrasses a la fresca i l’excel·lent oferta que tenim a la nostra ciutat”. L’esdeveniment també vol promoure la gastronomia de la comarca.

La quarta edició de la proposta compta amb la participació de 22 establiments de restauració de Tàrrega. En cadascun d’aquests punts es podrà degustar una tapa d’elaboració exclusiva, acompanyada d’una beguda (aigua, refresc, got de cervesa o copa de vi) al preu popular de 3,5 euros. En aquesta iniciativa, que es durà a terme en els horaris habituals d’obertura de cada local participant, s’hi donarà cita un ampli ventall de receptes, tant tradicionals com innovadores o exòtiques.

Al web es pot consultar quins són els establiments que s’han adherit a Tapeja per Tàrrega, la seva ubicació i la proposta gastronòmica que ofereixen. Tothom qui vulgui es podrà descarregar el plànol de l’itinerari gastronòmic amb aquesta informació i emmagatzemar-lo al seu dispositiu mòbil.

De la mateixa manera, l’Àrea de Promoció Econòmica ha imprès exemplars del plànol de la ruta per posar-los a disposició de les persones que puguin tenir dificultats per accedir-hi en línia, que podran recollir-lo a la Casa Consistorial (pl. Major, 1) en horari d’atenció a la ciutadania (dilluns i dijous de 8 a 20 h, i dimarts, dimecres i divendres, de 8 a 15 h).