Comissades 1.740 plantes de marihuana i tres detinguts en una plantació de Coll de Nargó

Redacció | Foto: Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Seu d’Urgell van detenir el passat dimarts tres homes, de 23, 34 i 36 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Les detencions són el resultat d'una investigació iniciada a finals del passat mes de març, quan es va tenir coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana a la població de la Gavarra, a Coll de Nargó.

Els investigadors van sospitar d’un grup de persones a les quals ja se’ls va desmantellar un cultiu de marihuana al setembre de l'any passat, amb unes 2.000 plantes en una zona boscosa propera a la població.

Fruit de diversos seguiments i vigilàncies, els mossos van localitzar una nova plantació de marihuana en una altra zona boscosa, entre les localitats de Gavarra i Vallderques, al terme municipal de Coll de Nargó. També van identificar algunes persones i vehicles que entraven o sortien de la plantació.

Finalment, el passat dia 28 es va fer un dispositiu policial en el qual van intervenir diverses dotacions de mossos, recolzades per un helicòpter. Durant l’actuació es va desmantellar una plantació amb 1.740 plantes de marihuana i es van detenir tres persones que s'encarregaven, presumptament, de gestionar el cultiu.

Els detinguts, un dels quals té antecedents, han ingressat a presó després de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell.