Concorregut Mercat de Nadal a Agramunt

Text: Laia Pedrós / Foto: Laia Pedrós

Desenes de persones han visitat aquest dimarts dia 8 de desembre el Mercat de Nadal d'Agramunt que s'ha mantingut amb totes les mesures de prevenció contra la Covid. En aquest sentit, el mercat ha acollit només una vintena de parades que s'han distribuït entre el carrer del Sió, la plaça de l'Església i el carrer de Sant Joan. Per evitar aglomeracions, no s'han programat activitats paral·leles, el recinte estava tancat i era obligatori l'ús de gel hidroalcohòlic.

Els paradistes han valorat molt positivament que el mercat s'hagi mantingut així com les vendes fetes tenint en compte que hi havia menys visitants però també hi havia menys competència a l'haver-hi menys parades.

Per la seva banda, tot i ser el festiu de la Immaculada, Bellpuig també ha mantingut el seu mercat setmanal, que ha estat molt concorregut durant tot el matí. L'Ajuntament i Foment de Mercats han aprofitat per donar a conèixer la seva campanya comercial de Nadal amb la finalitat de fomentar les compres en el comerç local durant les festes.