Detenen un home al Pont de Suert amb 101 grams de cocaïna

Foto: Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria del Pont de Suert van detenir el passat divendres un home de 41 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Els fets van passar durant el patrullatge preventiu de seguretat ciutadana que es feia pel centre del municipi del Pont de Suert.

Al voltant de les 20 h del vespre, els agents van detectar un individu que, en veure la presència policial, va adoptar una actitud evasiva. L’home, que acabava d’arribar amb autobús des de Lleida, i només baixar del vehicle es va dirigir directament a un establiment comercial. Tot seguit, va remenar diferents productes i va sortir ràpidament del local.

Els agents van identificar-lo i van comprovar que acabava d’amagar un embolcall, amb 101 grams de cocaïna, a l’interior de l’establiment.

Davant aquesta troballa, els agents van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, i també se li va intervenir un total de 625 euros.

L’endemà de la detenció, es va realitzar una entrada i perquisició al domicili del detingut, al Pont de Suert, on es va trobar una bàscula de precisió, més de 400 grams de cabdells de marihuana, estris per embolcallar la droga i dosis per una venda imminent.

El detingut, que té antecedents, va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tremp, que va decretar l'ingrés a presó del detingut.