Detenen una dona que tenia 251 plantes de marihuana en un pis d'Agramunt

Foto: Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat divendres a Agramunt una dona de 43 anys com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Els fets van succeir pels volts de les 8 h del matí quan ens van alertar que s'havia produït un robatori amb força en un pis de l'avinguda Marià Jolonch de la mateixa localitat. Seguidament, una patrulla de Mossos d'Esquadra es va dirigir al lloc i, quan estava fent gestions en el domicili que havia patit el robatori, que era un pis ocupat, va tenir indicis que en un pis del mateix bloc podria haver-hi una plantació de marihuana.

Els agents van fer una espera i quan van veure que una dona accedia al domicili sospitós, que també estava ocupat, van poder observar que en dues habitacions hi havia una important quantitat de plantes de marihuana. Així, els mossos van detenir la dona i, a més, es va comprovar que tenia dues ordres pendents de detenció per altres fets.

Quan es va realitzar l’entrada i perquisició del pis, efectuat la tarda del mateix divendres, es van trobar en una de les habitacions 119 plantes de marihuana. A més, també 9 transformadors, 9 làmpades, un aparell d'aire condicionat, 2 extractors i un filtre d'aire, i en una segona habitació 132 plantes de marihuana, 9 transformadors, 9 làmpades,  2 extractors, un aparell d'aire condicionat i un filtre d'aire.

També es va comprovar que el domicili tenia una connexió il·legal al subministrament elèctric, així va quedar igualment denunciada per una defraudació de fluid elèctric. La detinguda, amb antecedents, va passar dissabte davant el Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Balaguer.