Detingut a Balaguer per robar presumptament en un estanc de Bell-lloc d'Urgell

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dilluns un home de 52 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. Els fets van succeir pels volts de les 22 hores del passat 15 de febrer, quan es va produir un robatori amb força en un establiment comercial, concretament un estanc, situat al carrer dels Doctors Torrebadella a Bell-lloc d'Urgell. Un individu va fer un forat a la porta posterior del local i va sostreure els diners de la caixa enregistradora i tabac.

El passat dia 21 de febrer una patrulla de mossos va identificar a Balaguer un home, detingut tres vegades aquest any per delictes contra el patrimoni, que portava a sobre una bossa de plàstic amb 48 paquets de tabac. Davant les explicacions incoherents de la procedència del material, se li va comissar el tabac, que va quedar en dipòsit a la comissaria de Balaguer.

Els investigadors van poder relacionar aquesta persona identificada i el material comissat amb el robatori de l'estanc de Bell-lloc d'Urgell.

El passat dilluns, pels volts de les 8 h del matí, va finalitzar la investigació amb la detenció, al carrer Joan Miró de Balaguer, de l'home identificat el dia 21 de febrer, com presumpte autor del robatori a l'estanc. El detingut, amb antecedents, va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria de Balaguer, amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.