Detingut a Tàrrega per furtar productes per valor de més de 440 euros en un supermercat de Cervera

Text: Redacció / Foto: Ajuntament de Tàrrega

La Policia Local de Tàrrega ha detingut aquest dijous un home per un presumpte delicte de furt. La detenció s’ha produït a les 10.53 hores a la plaça de Riambau en el marc d’un dispositiu de vigilància rutinari a les zones comercials de la ciutat.

La conducta sospitosa de l’arrestat havia alertat els agents que patrullaven per la zona, els quals han comprovat que el vehicle que conduïa estava relacionat amb accions delictives similars en diversos supermercats de Catalunya. Davant aquest fet, els agents han identificat l’home i han procedit a escorcollar el cotxe.  Aleshores han comprovat que a la part posterior del mateix hi havia dues bosses de compra de grans dimensions amb productes alimentaris i de parament de la llar per valor de 443,07 euros. Entre els articles constaven 44 càpsules de cafè, 32 envasos de gelats, dolços o melmelades així com un llençol i una funda edredó, entre altres. S’ha comprovat que aquests productes havien estat sostrets d’un supermercat de Cervera i s’ha procedit llavors a retornar-los a un establiment de la mateixa cadena a Tàrrega.

El detingut, de 22 anys d’edat, és de nacionalitat romanesa i resident a Barcelona. Té antecedents penals per delictes similars i és previst que passi a disposició judicial.

Cal recordar que la Policia Local de Tàrrega realitza a diari un servei planificat de vigilància i control de les zones comercials de la ciutat per prevenir i/o detectar aquest tipus de fets delictius.