Detingut per cultivar més d'un centenar de plantes de marihuana en un àtic de Mollerussa

Foto: Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la policia local de Mollerussa, van detenir dilluns a la tarda un home de 59 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

En concret, els Mossos van intervenir al domicili on residia, un àtic del carrer Barcelona de la capital del Pla d'Urgell, 109 plantes de marihuana i 1.137 grams en cabdells secs preparats per a la venda.

L'home va quedar en llibertat després de declarar en dependències policials, a l'espera de ser citat per comparèixer davant l'autoritat judicial. Segons estimacions de l'Oficina estatal d'estupefaents, la marihuana intervinguda estaria valorada en més de 5.000 euros.

Dies enrere, la policia local de Mollerussa va tenir coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana en un domicili del carrer Barcelona, ja que en sortia una intensa olor.

Aquest dilluns, cap a les 14.30 hores, els Mossos van veure un home quan anava a entrar a l'habitatge al qual residia. Un cop els agents es van acreditar com a policies, l'home els va facilitar l'entrada al pis, un immoble tipus dúplex.

Durant el registre, la policia va localitzar a la planta superior una habitació on hi havia 75 plantes de marihuana en testos. Les plantes tenien unes dimensions d'entre 15 i 100 centímetres d'alçada.

En una altra estança, van localitzar 19 plantes de marihuana penjades de cap per avall i completament seques, amb els seus cabdells. A la planta inferior del dúplex, en una habitació, els Mossos van trobar 15 plantes més de marihuana totalment seques i amb els seus cabdells. Finalment, al rebedor van observar un pot de vidre que contenia cabdells de marihuana.