Detinguts dos homes i dos menors per robatoris a les Borges Blanques

Foto: Moment de la detenció a les Borges (Mossos d'Esquadra).

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes, de 24 i 25 anys, i dos menors d’edat, com a presumptes autors de dos robatoris amb força.

Entre la nit de fi d'any i el 2 de gener es van produir dos robatoris amb força a les Borges Blanques. En un bar del carrer Indústria van forçar una finestra amb una pota de cabra i de l'interior es van emportar diners i la màquina de canvi automàtic. Posteriorment, també van robar en un magatzem d'un pintor professional, d'on es van emportar les eines elèctriques, amb un valor total que superava els 7.000 euros.

Per altra banda, el 3 de gener, els agents de la comissaria de Valls van detenir al Pla de Santa Maria dos homes i dos menors per robatoris amb força a Vinaixa, Albi, Montblanc i Arbeca. En el vehicle en què es desplaçaven els agents van recuperar diversos objectes entre els quals hi havia alguna eina elèctrica amb restes de pintura.

D'aquests fets en van tenir coneixement els investigadors que portaven els robatoris de Borges i van poder confirmar que les eines recuperades correspondrien a les sostretes. A més, també van poder relacionar a un dels homes i un dels menors detinguts amb el robatori del bar.

Finalment, aquest dilluns es va muntar un dispositiu conjunt amb la participació de l'ARRO per realitzar novament la detenció d'aquestes persones que viurien en un bloc de pisos de Borges Blanques.

Els agents van localitzar i detenir les quatre persones. Els dos menors van quedar en llibertat amb càrrecs després de comunicar amb Fiscalia de Menors.

Els dos homes, amb nombrosos antecedents, passaran pròximament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.