Divendres 7 d'octubre, torna la Nit Boja a Tàrrega

Redacció | Foto: Foment Tàrrega

Després d'haver estat dos anys anul·lada per la pandèmia, arriba una nova edició de La Nit Boja, la shopping night de tardor del Comerç de Tàrrega, que estrena un nou format, ara amb moltes petites desfilades i presentacions que ens portaran a fer un recorregut pel centre comercial de la ciutat.

Enguany el certamen arriba a la seva 7a edició, que ha portat diverses novetats:

Desfilades i presentacions: 17 establiments de sectors diferents, de les 21.30 les 23.30 h presentaran a les seves botigues el més nou de moment.

Ruta de tapes: Un total de 9 establiments de restauració oferiran les seves millors tapes. Les degustacions es podran fer en diferents punts dels carrers comercials, d'aquesta manera mentre es passegi per la ciutat es podrà també beure i menjar bé.

Animacions i música en directe: en un total de 3 punts de la ciutat actuaran gimnasos, balls, conta contes, associacions i entitats Targarines que contribuiran a fer que La Nit Boja sigui un èxit, també música en directe de grups de diferents estils, de casa nostra.

Els encarregats d'amenitzar musicalment La Nit Boja són: Coral Infantil Mestre Güell, A, Rítmics, Forty Miles, BatBatuka, Dj Lau, Carlitos Miñarro, Dj Mark.

Una altra de les novetats d'enguany, és el tall la circulació de vehicles a l'Avinguda Catalunya per tal de donar un nou espai per als vianants durant unes hores on hi haurà activitats adreçades a totes les edats.

La Nit Boja és un shopping night que aplega milers de persones a Tàrrega, és el tret de sortida i una crida perquè es conegui de primera mà la tradició comercial de la ciutat, on les botigues estaran obertes fins a les 00 de la matinada.

I com sempre hi haurà, animació als carrers amb els Nans de Tàrrega i el ball d'arquets, de l'Associació Guixanet, també els Gegants de la Fal·lera Gegantera.

La Nit Boja està organitzada per Foment Tàrrega, amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica i la Regidoria de Serveis Municipals de l'Ajuntament de Tàrrega.