Dos joves detinguts per un robatori de material informàtic en un centre educatiu de Mollerussa

Foto: Arxiu.

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimarts dos joves de 18 anys com a presumptes autors d'un robatori amb força.

Les detencions són el resultat d'una investigació iniciada el passat 22 de febrer, després de tenir coneixement que s'havia produït un robatori amb força en un centre educatiu de Mollerussa on van sostreure material informàtic. Concretament, un ordinador portàtil i dues tauletes electròniques.

Arran d'aquests fets, es va començar una investigació, amb la qual es van recuperar una de les tauletes sostretes i també es va identificar a un dels presumptes autors del robatori.

El passat dimarts va finalitzar la investigació amb la detenció, a Mollerussa, dels dos presumptes autors del robatori i la recuperació de la resta del material sostret, que ha estat lliurat al seu legítim propietari.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar davant dels agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Mollerussa, amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.