El cantautor Roger Mas presenta el seu darrer disc ‘Totes les flors’ al convent de Sant Bartomeu de Bellpuig

Foto: Marc Trilla.

El convent de Sant Bartomeu de Bellpuig acollirà el pròxim divendres 22 de juliol l’actuació del cantautor solsoní Roger Mas, que presentarà el seu darrer disc ‘Totes les flors’, un treball amb el qual ha volgut celebrar els 25 anys de carrera musical. El concert tindrà lloc a les 20.30 hores i està organitzat per l’Àrea de Monuments i Jaciments de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural (ACdC) i l’Ajuntament de Bellpuig.

Roger Mas actuarà a Bellpuig acompanyat de Xavier Guitó (pianos), Arcadi Marcet (contrabaix) i Míriam Encinas (dilruba, flautes, viola medieval i percussions) que posaran en escena les cançons de ‘Totes les flors’, el 13è disc de la carrera musical de l’artista solsoní.

L’actuació  forma part del programa d’activitats de dinamització cultural que l’ACdC desplega als equipaments que es troben sota la seva gestió i s’ha organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Bellpuig.

Les entrades pel concert es podran adquirir a partir del 4 de juliol a la web de Monuments de Catalunya i tenen un preu de 12 euros. L’aforament és limitat.

El convent de Sant Bartomeu, situat als afores del nucli urbà de Bellpuig, constitueix una mostra notabilíssima de la transició del gòtic tardà al Renaixement. Fou construït el 1507 per Ramon Folc III de Cardona-Anglesola, baró de Bellpuig i aleshores virrei de Sicília, que obtingué del papa Juli II una butlla per establir un convent de franciscans al lloc on hi havia una antiga capella de Sant Bartomeu.