El Carrilet Fest omple de públic familiar el Palau d'Anglesola

Foto: Ajuntament del Palau d'Anglesola.

El diumenge 15 de maig el Palau d'Anglesola es va omplir de públic infantil acompanyat pels seus pares, que arriben per gaudir del Carrilet Fest, el nou festival familiar del Pla d'Urgell que comença el seu trajecte. La proposta neix d'una colla de pares i mares del Palau d'Anglesola i la regidoria de Cultura que volen oferir cultura de qualitat als més menuts.

La Dàmaris Gelabert va ser l'encarregada d'inaugurar la jornada, fent moure el cos a petits i grans dins del pavelló poliesportiu. La va seguir Animàlia a l'escenari situat a l'ombra dels plataners de l'avinguda sant Roc. Mentrestant, la canalla va poder jugar amb jocs de fusta, tricicles, camp de futbol inflable, activitats artístiques, parades de productes infantils i de lleure educatiu, descoberta d'una ambulància entre altres.

Per resguardar-se de la calor es va organitzar un vermut a l'ombra del parc de Sant Roc, amb les actuacions musicals de Polar Soft i Magnet. En aquest mateix espai hi va haver diferents opcions gastronòmiques per dinar.

A la tarda va ser el torn del conte per part de Krisolets i d'Històries Improssibles del Sidral. La festa es clou amb el grup Ambauka que torna a omplir de bat a bat el pavelló.

El 15 de maig s'escau amb el Dia Internacional de les Famílies, establert per les Nacions Unides des de l'any 1994. El Carrilet Fest ha fet realitat el lema escollit enguany per la Generalitat, Cultivem família, que perseguia l'objectiu d'impulsar i animar les famílies a participar en activitats culturals i a tornar a relacionar-se entre iguals a través de les diferents activitats que ens ofereix la cultura.

La primera edició del Festival Familiar del Pla d'Urgell va aconseguir reunir 1.500 persones al llarg de la jornada. Des de l'organització es considera un èxit de públic, també un èxit d'espectacles i d'activitats programades, i un èxit de voluntariat que fa possible l'esdeveniment entre bambolines.