El Castell del Remei celebra la 4a edició del Tast, Aplec literari

Foto: Castell del Remei.

Diumenge, 24 d’abril, el Castell del Remei celebrarà el 4t Tast Aplec literari amb les lectures de poemes inèdits per part dels seus propis autors. Josep Vallverdú, Eduard Batlle, Amat Baró, Ramon Cardona, Montse Gort, Àngels Marzo, Anton Not, Joan Rovira, Josep M. Sala-Valldaura, Eduard Sanahuja, Jaume Suau i Àlex Susanna recitaran textos inspirats en l’aigua al Castell del Remei en la plaça Canal d’Urgell, entre l’estany i el llac de la finca.

En el mateix acte, durant el qual es degustarà una copa de vi, es presentarà la publicació Tast 3, dedicada als arbres del Passeig de les senyoretes que és on es troben els exemplars més antics de la finca.

Cal destacar que les il·lustracions de l’edició, obra de l’artista Josep Pulido, s’exposen durant els mesos d’abril i maig en la Sala de Tast de La casa dels vins del celler.

D’altra banda, dissabte, 23 d’abril, diada de Sant Jordi, el grup musical Uënsdei ofereix un concert al vespre, les entrades per al qual es poden adquirir anticipadament.

Així mateix, l’emblemàtic Aplec de primavera tindrà lloc enguany el diumenge 8 de maig amb un seguit d’actes que van des del mercat d’artesania i de productes d’artesania fins a l’aperitiu amb música en viu passant per jocs infantils, passejades en carruatges de cavalls, exhibició de ball, vehicles històrics, exposicions, concursos fotogràfics...

Exposicions d’art i exhibicions de modelisme, entre altres activitats, completen una oferta lúdica per a retrobar-se i gaudir en plena natura durant els mesos primaverals.