El Castell del Remei recuperarà el seu Aplec primaveral aquest diumenge

Foto: Castell del Remei.

Diumenge 8 de maig, el Castell del Remei reprèn el seu Aplec tradicional amb què celebra l’arribada del bon temps amb la primavera i la possibilitat de gaudir de l’entorn natural de la finca històrica recreant l’atmosfera noucentista de l’antiga colònia agrícola.

És per això que qui hi assisteix vestit de blanc rep l’obsequi d’una copa serigrafiada. La festa oferirà activitats de tota mena per a tots els públics.

A partir de les 10 del matí, quan el toc de sirena de la finca marca l’inici, tindrà lloc l’arribada de vehicles històrics del Club de Vehicles Històrics de Lleida. L'arribada marcarà l'inici del mercat d’artesania i de productes de proximitat, les exhibicions de modelisme naval, d’aeromodelisme i d’automodelisme crawler ràdio-control.

També s'iniciaran les passejades en carruatges de cavalls, l’exposició d’il·lustracions del llibre Tast 3 de Josep Pulido/Ampastrecollage, les visites guiades al celler i al santuari de franc; l’obertura del Bar de l’Aplec i de l’espai de cuina sobre rodes, a més dels concursos fotogràfics.

Les firetes del Castell del Remei, que és la zona dedicada als jocs i activitats infantils i la missa cantada pel Cor Parroquial de Boldú, començaran a les 11 del matí. La resta de matí també oferirà altres activitats pels més petits, com la biblioteca infantil a l’aire lliure o el castell inflable.

Mitja hora més tard, a 2/4 de 12, el col·lectiu Els rebels del swing i amics oferiran una exhibició de ball. Al mateix temps, s’iniciarà la sessió de contes infantils Riu al niu amb Patrícia MacGill, dins del projecte Biblioteques amb DO, en col·laboració amb la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa.

Finalment, a 2/4 d'1, començarà l’actuació musical de Blanquers Jazz Sextet per amenitzar l’aperitiu a la terrassa de la Plaça del Castell fins a 2/4 de 3 quan, de nou, la sirena de la finca farà sonar el tradicional toc final.